World Trade System papír írószer irodaszer

Eagle irodaszerek, tűzőgépek, tűzőkapocs, Carioca filctollak kifestők színezők, Aurora számológépek, Artline markerek, Tecnocompass körző készletek, Diamant színes ceruzák, Standard ragasztó stiftek, Logos kerámiatollak, Mesh fémhálós irodaszerek

Kiváló tapadás és írhatóság, többször visszaszedhető és újrafelhasználható. Elsősorban rövid emlékeztetők, jegyzetek és gondolatok gyors rögzítésére használjuk. Az öntapadó jegyzettömbök segítségével könnyen kommunikálhat.

Ha akarod, hogy üzeneted feltűnő legyen, kiváló megoldást nyújt az öntapadó jegyzettömb. A papír felület jól írható, nyom nélkül eltávolítható, áthelyezhető és újra felragasztható. Az öntapadó jegyzettömb alkalmas a napi tevékenységünk során az irodában, az iskolában és otthon is.

kézi csomagzáró gép 25 - 50 mm ragasztószalag szélességig- és 60 - 100 méter hosszú ragasztószalagokhoz használható, 120 mm átmérőig. A csomagzáró gép fokozat mentesen állítható fékkel és fogazott szalagvágó acél pengével rendelkezik.

Az iratrendezőben való rendszerezéshez szükséges a dokumentumok és papírlapok előzetes lyukasztása. A másik megoldás a lapok előzetes elhelyezése lefűzhető tasakokban. 

Tartós, polipropilén ( PP ) borítású emelőkaros iratrendező mappa 5 cm -es gerincvastagsággal, fém sínes élvédővel és fém sarokvédővel, fém kihúzójukkal, kék és fekete színben, A/4-es méretben. Az iratok rendszerezése megkönnyíti a későbbiekben való visszakeresést. Akár egy elválasztólappal már áttekinthető képet kaphatunk a benne tárolt anyagról.

A stift ragasztóval a tiszta, gyors, gazdaságos és pontos ragasztás egyszerűen elvégezhető. A ragasztott felületek összeillesztés után még rövid ideig korrigálhatóak. Glicerint tartalmaz.

tűzőgép alapvető kellék a dokumentumok helyes kezeléséhez. Nincsenek többé elkallódott lapok, ha a megfelelő tűzőgép van használatban, akár otthonában akár az irodában. Akár irodába, akár otthonra szükséges a tűzőgép, nagy előnyt jelent, ha jól és könnyen használható, tartós és esztétikus. Egy minőségi tűzőgép eleganciát kölcsönöz íróasztalának, továbbá az egy témához tartozó dokumentumok lapjait sem kell keresgélni.

Az otthonokban elsősorban zacskók lezárására, rajzlapok rögzítésére kábelrendezőként és fénykép tartóként alkalmazható a binder csipesz. binder csipesz több méretben kapható. Színe: fekete.

Valószínüleg mindenki ismeri az iratcsipeszt, de azt már kevesen tudják, hogy egyik legsokoldalúbb eszköz. Nagyon sok esetben nyújt kézenfekvő segítséget egy-egy probléma megoldásában, feltéve ha kéznél van. Az iratcsipesz több méretben is kapható. Szükség esetén a fém fülek meghajlíthatók egy csípőfogó segítségével.

Az iratcsipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. Az irodán kívül, az élet megszámlálhatatlan felhasználási területet eredményezett. A nyomdaiparban van aki kötegelőnek hívja az iratcsipeszt, használják papírok rajztáblára rögzítéséhez, van aki csak pénztartóként ismeri az iratcsipeszt, de használják ipari célokra is, festéshez, rögzítéshez.

 

Festett, kiváló minőségű cédrusfából készült hatszögletű színes ceruza készlet, normál vastagságban. A ceruzákban törésálló bél van. Jól fedő és ragyogó színek, köszönhetően a természetes pigmenteknek. A jó minőségű cédrusfa, kiválóan hegyezhető.

Kedvező árú műanyag házas, bordázott felületű sniccer. A penge 7 él-részből áll. A visszahúzható kitolható acélpenge huszonegy különböző ponton rögzíthető. A sniccer végében pengetörő található. Az elhasználódott pengerész letörhető ha elfogyott cserélhető.

Tartalék törhető szike pengesniccer penge a nagyobb méretű barkácskésekhez. A snitzer penge szélessége 18 mm. Csomagolás 12 darab műanyag tokban. A szike penge 7 szegmensből áll. A használat során az elhasználódott részt letörve újabb éles felülethez jutunk.

CafeBlog iskolaszerek, irodaszerek kifestő

A fémhálós irodaszerek ma már nem csak az irodában népszerűek, egyre több helyen lehet találkozni velük a modern otthonokban is, dekoratív megjelenésük vonzza a tekintetet. Fémhálós irattartó tálca 2 szintes. A tálcák egyenként kihúzhatóak.

A fémhálós irodaszerek már nem csak az munkahelyen népszerűek, egyre több helyen lehet találkozni velük a modern háztartásokban is, esztétikus megjelenésük vonzza a tekintetet. Nézd meg az összes fémhálós irodaszert, együtt jobban mutat. Egyedi jellegüknél fogva mind a munkahelyi, mind az otthoni íróasztal hasznos és tartós kiegészítői lehetnek.

Fémhálóból készült, tartós papírkosár. A fémhálós papírkosár a fémhálós irodaszerek egyik legnépszerűbb tagja. A papírkosár 28 cm magas és fekete színben kapható

A jó minőségű töltőceruza vagy mechanikus ceruza alkatrészei fémből készülnek ezáltal meghosszabbítva az írószer élettartamát.  A mechanikus ceruza a hagyományos ceruza továbbfejlesztett változata. A napjainkban forgalomban levő írószerek hivatalos megnevezése a mechanikus ceruza.

A körzőket általában ceruzaheggyel használjuk, kivételt képeznek a tusrajzok, ahol megfelelő közdarab segítségével csőtollat befogva tussal rajzolhatunk. A körzőt többnyire rajzeszközként ismerjük és rendszerint annak is használjuk. Pedig egy kör megrajzolásán kívül, a körzőt még több célra is használhatjuk. Leggyakrabban egy adott hossz lemérésére és másolására vagy átvitelére használjuk.

Kubai szivarra emlékeztető tollkészlet díszdobozban. A tollak gravírozhatók. A tollkészlet golyóstollat és töltőtollat tartalmaz. Gravírozható díszdobozos golyóstoll és töltőtoll.

http://worldtradesystem.blogspot.cz/

http://worldtradesystem.blogspot.de/

http://worldtradesystem.blogspot.in/

http://worldtradesystem.blogspot.sk/

http://worldtradesystem.blogspot.ro/

http://worldtradesystem.blogspot.ru/

http://worldtradesystem.blogspot.fr/

http://worldtradesystem.blogspot.be/

http://worldtradesystem.blogspot.nl/

http://worldtradesystem.blogspot.bg/

http://worldtradesystem.blogspot.it/

http://worldtradesystem.blogspot.gr/

http://worldtradesystem.blogspot.se/

http://worldtradesystem.blogspot.no/

http://worldtradesystem.blogspot.fi/

http://worldtradesystem.blogspot.com.au/

http://worldtradesystem.blogspot.dk/

http://worldtradesystem.blogspot.hr/

http://worldtradesystem.blogspot.jp/

http://worldtradesystem.blogspot.ca/

http://worldtradesystem.blogspot.kr/

http://worldtradesystem.blogspot.lt/

http://worldtradesystem.blogspot.pt/

http://worldtradesystem.blogspot.com.es/

http://worldtradesystem.blogspot.si/

http://worldtradesystem.blogspot.al/

http://worldtradesystem.blogspot.am/

http://worldtradesystem.blogspot.ba/

http://worldtradesystem.blogspot.ch/

http://worldtradesystem.blogspot.cl/

http://worldtradesystem.blogspot.hk/

http://worldtradesystem.blogspot.is/

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 4
Heti: 63
Havi: 271
Össz.: 13 410

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Linkajánló
World Trade System papír írószer irodaszer - © 2008 - 2018 - wts.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »