World Trade System papír írószer irodaszer

Eagle irodaszerek, tűzőgépek, tűzőkapocs, Carioca filctollak kifestők színezők, Aurora számológépek, Artline markerek, Tecnocompass körző készletek, Diamant színes ceruzák, Standard ragasztó stiftek, Logos kerámiatollak, Mesh fémhálós irodaszerek

Eagle tűzőgépek lyukasztók kapocskiszedők írószertartók irodaszerek

Tűzőgép 205 Eagle 205 - 24/6-os fém szerkezetű és fém borítású közepes méretű irodai tűzőgép. A tűzőgép tűzési kapacitása: 20 lap. A tűzőgép maximális tűzési mélysége: 51 mm. Használható tűzőkapcsok: 24/6, 26/6. Nyitott és zárt fűzés valamint kárpitos tűzés.

Tűzőgép 204 Eagle 204 - 24/6-os fém szerkezetű nagy méretű tűzőgép. Most ajándék tűzőkapoccsal a készlet erejéig.

 

Tűzőgép 206 Eagle 206 - 24/6-os irodai tűzőgép. Fém szerkezet, műanyag borításokkal, 500 db ajándék tűzőkapocs.

A tűzőgép és a tűzőkapocs

Az irodai tűzőgép alapvető kellék a dokumentumok helyes kezeléséhez. A tűzőgépek általában tűző és fűző funkcióval egyaránt rendelkeznek. Fűzéskor a fűzőkapocs lábai kifelé görbülnek. Ennek egyik előnye, hogy jól összefogja a lapokat, szükség esetén könnyen kiszedhető, akár kapocskiszedő nélkül is. Az összefűzött lapokat a fűzőkapoccsal együtt enyhén meghajlítjuk és így könnyedén kihúzhatjuk a tűzőgépkapcsot. Tűzéskos a tűzőkapocs lábai befelé, vagyis egymás felé hajlanak. Ennek előnye, hogy stabilabban tartja össze az összetűzött lapokat. Kiszedéséhez azonban már kapocskiszedő szükséges.

A tűzőgépek általában krómacél, gumi, ABS műanyag, ritkán fa alapanyagok felhasználásával készítik. A mechanikus szerkezet minden esetben fémből készül, így növelve a fűzőgép élettartamát. A műanyag, gumi vagy fa borítások általában formatervezési célokat szolgálnak. Néhány fűzőgépnél a műanyag helyett gumi borításokat használnak, így nem csúszik a kézben és stabilabb a tűzés is. A talprészt a jobb minőségű tűzőgépeknél kemény gumiból készítik, hogy a tűzőgép használat közben ne csússzon és nem utolsó sorban az íróasztal felületén lehetőleg ne okozzon sérüléseket. Az ipari célra alkalmas fűzőgépek többnyire fémből készülnek, lehetőleg mellőzve minden formatervezést. A napjainkban készülő fűzőgépek hagyományos formatervezése leáldozóban van. Az újabban piacra dobott fűzőgépek dizájnos megjelenése rendkívül változatos és sajnos néha a használhatóság rovására megy. Gyártanak már krokodil, katicabogár, magassarkú cipő, panda medve vagy pacman alakú tűzőgépeket, nos ezek mindenre jók csak arra nem amire használni kellene.

A 20 lapnál kisebb teljesítményű irodai tűzőgépek rendszerint 24/6 vagy 26/6-os fűzőkapoccsal használhatók. Ennél több lap összetűzéséhez már nagyobb méretű fűzőkapocsra és nagyteljesítményű fűzőgépre van szükség. A nagyteljesítményű tűzőgépek nagy mennyiségű papírlap összetűzésére alkalmasak. Többféle nagyteljesítményű tűzőgépet ismerünk. Létezik elöltöltős és hátultöltős változat is. A nagyteljesítményű tűzőgépek többnyire rendelkeznek állítható tűzési mélységgel. A nagyteljesítményű fűzőgépet gyakran karos fűzőgépnek is nevezik. A karos tűzőgép tűzési kapacitása széles skálán változik. Általánosan elterjedt a 40 - 100 papírt egyszerre összetűző típus, de létezik ennél nagyobb teljesítményű, akár 140-210 papírlapotlapot egyszerre összetűző változatot is.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 4
Heti: 67
Havi: 275
Össz.: 13 414

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Tűzőgépek
World Trade System papír írószer irodaszer - © 2008 - 2018 - wts.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »